Inter verslaat ook Chievo en blijft foutloos in Serie A

Mauro Icardi heeft Internazionale een nipte zege bezorgd op bezoek bij Chievo (0-1). Daardoor is de club uit Milaan ook na vier wedstrijden nog zonder puntenverlies in de Serie A.

Na overwinningen op Atalanta Bergamo (1-0), Carpi (1-2) en aartsrivaal AC Milan (1-0) moest de koploper nu naar de verrassende nummer twee uit Verona, die via Lucas Nahuel Castro een goede kans kreeg op de openingstreffer. De kopbal van de Argentijn ging echter over.

Beide clubs leken de rust op te zoeken zonder gescoord te hebben, maar op slag van rust zorgde Icardi voor 0-1. Een pass van Geoffrey Kondogbia kwam via een Chievo-verdediger terecht bij de Argentijn, die doelman Albano Bizzarri aftroefde en van dicht bij binnentikte.

Het bleek uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor Internazionale nu twaalf punten uit vier duels heeft en koploper blijft. Chievo is met vijf punten minder nog altijd de nummer twee in de Serie A.