Hiljemark laat AC Milan zweten maar niet bezwijken

Oscar Hiljemark was namens Palermo op dreef tegen AC Milan. De Zweedse ex-PSV'er was twee keer trefzeker tegen de Rossoneri, maar dat bleek niet genoeg voor de zege. Carlos Bacca schoot de ploeg van trainer Sinisa Mihajlovic met twee goals naar de 3-2 overwinning.

Na ruim een halfuur was het voor het eerst raak voor Hiljemark. De middenvelder profiteerde van het misgrijpen van doelman Diego Lopez bij een hoekschop en knikte de gelijkmaker binnen. Want met zijn kopgoal deed hij de eerste treffer van Bacca teniet.

Nog voor rust zette Giacomo Bonaventura de Milanezen opnieuw op voorsprong. De Italiaanse middenvelder was de aangever bij de 1-0 en verzorgde in de 41ste minuut de 2-1. Een kleine twintig minuten voor het laatste fluitsignaal was het opnieuw Hiljemark die Palermo langszij bracht, dit keer met een rake schuiver oog in oog met Lopez.

Zijn tweede treffer van de avond bleek niet genoeg voor een punt, want twee minuten na de gelijkmaker was het opnieuw Bacca die doel trof. De Colombiaan tekende met zijn derde treffer in Milanese dienst voor de 3-2 en bezorgde zijn nieuwe werkgever met een kopgoal de zege. Daardoor komen de Rossoneri op zes punten uit vier competitiewedstrijden.