Transferrel in België: Suárez nu bij twee clubs onder contract

Reacties

Matías Suárez houdt de gemoederen bij Anderlecht flink bezig. Ondanks een doorlopend contract in Brussel tekende hij ook voor drie jaar bij zijn oude club Belgrano.

Transferrel in België: Suárez nu bij twee clubs onder contract

De 28-jarige aanvaller speelde acht jaar voor Anderlecht, maar stelde de laatste vier seizoenen vanwege blessureleed en een sterk wisselde vorm teleur. De club was hem als grootverdiener liever kwijt dan rijk en leek hem afgelopen winter aan FC Nantes te kunnen slijten. De Argentijn blies deze overgang echter zelf af, hoewel hij aangaf te willen vertrekken.

De laatste weken meldde Suárez zich ziek, waarmee de soap zich ook in de voorbereiding op het nieuwe seizoen voortzette. Als klap op de vuurpijl kondigde Belgrano nu aan dat hij terugkeert op het oude nest, een rentree die zelfs al wordt vergeleken met die van Carlos Tévez en Maxi Rodríguez bij Boca Juniors.

Suárez ligt echter nog tot medio 2017 vast in Brussel, waardoor de spits eerst nog een vertrekregeling moet zien te treffen met Anderlecht alvorens hij aan de slag zou kunnen bij een andere club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.