Transferdagboek 19/07: Sisto, Vietto en Pogba

Reacties

De transfermarkt sluit op 31 augustus. In de aanloop daarnaartoe blijf je in deze rubriek op de hoogte van alle ontwikkelingen, speculaties en geruchten.

Transferdagboek 19/07: Sisto, Vietto en Pogba

Ex-Ajax-trainer Frank de Boer bevestigde in februari nog dat Pione Sisto nog altijd gevolgd werd door de Amsterdammers, maar de Nederlandse topclub is niet alleen. Zaakwaarnemer Angelo Sisto, de broer van Pione, zegt tegen Bild dat de 21-jarige buitenspeler van FC Midtjylland de clubs voor het uitkiezen heeft. 'Er is belangstelling uit heel Europa, maar vooral uit Engeland', aldus de belangenbehartiger, die stelt dat 1. FC Köln ook verregaande interesse heeft.

Arsenal is volgens The Guardian dicht bij het aantrekken van de twintigjarige Engelsman Rob Holding. De jeugdinternational levert Bolton Wanderers vermoedelijk zo'n 2,4 miljoen euro op. De Engelse krant schrijft dat de clubs al akkoord zijn en de verdediger maandagavond al medisch gekeurd is door The Gunners. Holding was bij Bolton sinds begin december zeker van een basisplaats en kwam het voorbije seizoen tot 26 optredens in het Championship.

Sevilla gaat de strijd om Luciano Vietto winnen, althans dat is het vermoeden van El Mundo Deportivo. De Argentijn wist in zijn debuutseizoen bij Atlético Madrid niet te overtuigen. Barcelona heeft volgens Spaanse media ook interesse, maar de Madrilenen zien de 22-jarige aanvaller liever naar Sevilla vertrekken. De club uit Andalusië lijkt namelijk geen probleem te hebben met een terugkoopclausule.

Luciano Vietto scoorde in zijn eerste jaar bij Atlético Madrid slechts één keer in negentien Primera División-wedstrijden.
Luciano Vietto scoorde in zijn eerste jaar bij Atlético Madrid slechts één keer in negentien Primera División-wedstrijden.

Robin van Persie kan na een teleurstellend eerste seizoen alweer vertrekken bij Fenerbahçe. Met name vanuit de Premier League bestaat er veel belangstelling voor de spits. West Ham United, Crystal Palace, Middlesbrough en nu ook Stoke City hebben contact opgenomen met de 32-jarige Van Persie, meldt The Daily Mail. De Nederlander zelf ziet een terugkeer naar Engeland naar verluidt helemaal zitten.

De oude club van Van Persie, Manchester United, zet nog steeds alles op alles om Paul Pogba binnen te halen. Inmiddels zou de topclub 123 miljoen euro hebben geboden op de middenvelder van Juventus en dat bedrag is nog exclusief de bonus van 25 miljoen euro waar zaakwaarnemer Mino Raiola recht op heeft, meldt La Gazzetta Dello Sport.

Stadgenoot City zet vaart achter de onderhandelingen met Juventus over Leonardo Bonucci. De 29-jarige Italiaan staat hoog op het wensenlijstje van manager Pep Guardiola en de Engelse grootmacht heeft zestig miljoen euro voor de mandekker. Juventus heeft het bod vooralsnog in beraad genomen, aldus La Gazzetta dello Sport.

Arsenal-manager Arsène Wenger is van mening dat zijn defensie versterkt moet worden. Om die reden heeft de Fransman zich gemeld bij Manchester City voor de overname van de Belgische international Jason Denayer en bij Borussia Dortmund voor Matthias Ginter, schrijft The Sun.

Ongeveer elke topclub werd de laatste jaren al eens in verband gebracht met William Carvalho. De verdedigende middenvelder van Sporting Lissabon lijkt nu ook echt op weg naar de uitgang. Het Everton van manager Ronald Koeman heeft namelijk 36 miljoen euro over voor de Portugese international, weet The Mirror.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.