Totti keert na rumoerige week terug in wedstrijdselectie

Reacties

De kou tussen Francesco Totti en trainer Luciano Spalletti lijkt voorlopig uit de lucht. Het boegbeeld van AS Roma keert terug in de wedstrijdselectie van de Romeinen voor het uitduel met Empoli van zaterdag.

Totti keert na rumoerige week terug in wedstrijdselectie

De 39-jarige Totti haalde vorige week in de media hard uit naar Spalletti, die de aanvaller vervolgens verwijderde uit zijn spelersgroep voor het duel met Palermo. 'Het heeft voor mij op deze manier geen zin meer langer door te gaan. Ik snap dat ik op leeftijd ben en dat mijn rol daarmee verandert, maar ik vind dat ik meer respect heb verdiend dan ik nu krijg', zei Totti, die tijdens die wedstrijd (5-0) vorige week zondag massale steun kreeg vanaf de tribunes.

'Het is echt niet zo dat Spalletti respectloos gehandeld heeft', meende voorzitter James Pallotta deze week in een interview in Corriere dello Sport. 'Spalletti behoort tot de beste vijf trainers ter wereld. Wat mij betreft blijft hij dan ook nog de trainer van dit AS Roma, want bij een goede selectie past een goede trainer en andersom.'

Tijdens de persconferentie van vrijdag zei Spalletti dat hij geen woorden meer wilde vuilmaken aan de soap, die heel voetbalmiddend Italië bezighield. Over Totti, die in de Italiaanse hoofdstad nog een contract heeft tot medio 2017, werd enkel gemeld dat hij net als Kevin Strootman weer bij de selectie zit voor het Serie A-duel met Empoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.