Spalletti zet kritische Totti uit wedstrijdselectie

Reacties

Het conflict tussen AS Roma-legende Francesco Totti en trainer Luciano Spalletti is verder geëscaleerd. Spalletti deelde Totti mee dat hij om 20.45 uur niet nodig is bij de selectie voor het duel met Palermo.

Spalletti zet kritische Totti uit wedstrijdselectie

Italiaanse media schrijven dat de beslissing van Spalletti om Totti naar huis te sturen ingegeven is door een kritisch interview dat de 39-jarige aanvaller zaterdag gaf.

'Het heeft voor mij op deze manier geen zin meer langer door te gaan', vertelde Totti. 'Ik snap dat ik op leeftijd ben en dat mijn rol daarmee verandert, maar ik vind dat ik meer respect heb verdiend dan ik nu krijg. Kijk eens wat ik allemaal betekend heb voor de club... Het doet me ontzettend veel pijn dat ik nu elke week op de bank zit. Op deze manier kan ik mijn carrière toch niet afsluiten?'

Roma en Totti spraken eerder dit seizoen de intentie uit sowieso nog een jaar langer door te gaan, maar daar lijkt nu geen sprake meer van. De Italiaanse aanvaller is met 593 competitieduels en 244 competitiegoals houder van het wedstrijden- en doelpuntenrecord van Roma, waarmee hij een keer kampioen werd en twee keer de beker veroverde. Totti maakt al sinds 1993 deel uit van de hoofdmacht van de Giallorossi. Dit seizoen begon hij pas twee keer in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.