Toornstra terug in de basis als vervanger Immers

Reacties

Lex Immers is niet fit genoeg om met Feyenoord aan te treden in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Door de knieblessure van de 28-jarige middenvelder keert Jens Toornstra terug in de basiself van trainer Fred Rutten.

Toornstra terug in de basis als vervanger Immers

Vrijdag was het nog twijfelachtig of Immers zijn 28ste Eredivisie-duel van het seizoen zou kunnen spelen. Twee dagen later blijkt dat niet het geval. Daardoor start Toornstra voor het eerst sinds 22 maart (2-1 tegen PSV) weer in de basis bij de Rotterdammers. Twee weken terug mocht de 26-jarige middenvelder tegen AZ (1-4) al opdraven als invaller als vervanger van Immers.

Ten opzichte van de uitwedstrijd tegen Willem II (2-2) van vorige week heeft Rutten verder geen wijzigingen doorgevoerd. Daardoor bestaat de voorhoede opnieuw uit Anass Achahbar, Colin Kazim-Richards en Elvis Manu. Met dat drietal in de spits jaagt Feyenoord tegen Go Ahead (zeventiende) op de zevende thuiszege op rij in competitieverband om de derde plaats te verstevigen.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Toornstra, El Ahmadi; Achahbar, Kazim-Richards en Manu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.