Feyenoord met Achahbar, Clasie en Kazim tegen AZ

Reacties

Jordy Clasie start om 12.30 in de strijd om de derde plek met AZ gewoon in de basis bij Feyenoord. De Oranje-international liet de oefeninterland tegen Spanje nog schieten wegens knieklachten. Anass Achahbar behoudt zijn basisplaats ondanks de rentree van Kazim-Richards.

Feyenoord met Achahbar, Clasie en Kazim tegen AZ

Kazim-Richards staat in Alkmaar voor het eerst sinds 26 februari weer in de basis bij Feyenoord. Destijds liep de 28-jarige aanvaller een hamstringblessure op in de thuiswedstrijd tegen AS Roma (1-2). Achahbar toonde zich tijdens zijn afwezigheid als de man in vorm bij de Rotterdammers met een winnende goal tegen FC Dordrecht (1-2) en twee treffers tegen PSV (2-1). De 21-jarige spits mag daarom blijven staan van trainer Fred Rutten. Het gaat ten koste van Jens Toornstra.

Ook bij AZ zijn er wijzigingen ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen SC Cambuur (2-1). Niet alleen ontbreekt de geblesseerde Wesley Hoedt, ook beginnen Muamer Tankovic en de licht aangeslagen Aron Jóhannsson in de dug-out. Celso Ortiz maakt zijn rentree op het middenveld, Robert Mühren start in de punt van de aanval.

Opstelling AZ: Esteban; Johansson, Gouweleeuw, Luckassen, Poulsen; Henriksen, Ortiz, Gudelj; Berghuis, Mühren, Haye.
Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Achahbar, Kazim-Richards, Manu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.