Titel ver uit zicht voor Fenerbahçe na nieuw puntenverlies

Reacties

Fenerbahçe heeft zondag opnieuw punten verspeeld in de Süper Lig. In eigen huis kwam de ploeg van Dick Advocaat, met Gregory van der Wiel binnen de lijnen, niet tot scoren tegen Kasimpasa: 0-0.

Titel ver uit zicht voor Fenerbahçe na nieuw puntenverlies

Van der Wiel speelde de hele wedstrijd. Het was zijn eerste basisplaats sinds 30 november. Advocaat heeft de rechtsback weer in genade aangenomen nadat hij eerder uit de selectie werd gezet wegens ontoelaatbaar gedrag. Jeremain Lens was geschorst. Robin van Persie zat de eerste van twee duels schorsing uit na wangedrag in het bekerduel met Besiktas.

Zonder zijn aanwezigheid was Fenerbahçe aanvallend onmachtig. Reden voor Advocaat om in de rust spits Moussa Sow te vervangen door Fernandão, maar ook hij kreeg de bal niet langs doelman Ramazan Kose.

Fenerbahçe is nu vier duels zonder zege. Afgelopen donderdag verloren de Turken met 1-0 van FK Krasnodar in de Europa League. Door de remise blijft Fener de nummer vier van de ranglijst met 36 punten. Koploper Besiktas kan deze zondag tegen Akhisarspor (17.00 uur) het gat met Fenerbahçe vergroten naar tien punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.