Ten Hag sleutelt, maar heeft geen basisplek voor Malacia en Van de Beek

Reacties

Erik ten Hag heeft de opstelling bekendgemaakt voor zijn tweede officieuze wedstrijd als trainer van Manchester United. In een vriendschappelijke wedstrijd in Australië neemt de ploeg van Ten Hag het vanaf 12.05 uur op tegen Melbourne Victory.

Ten Hag sleutelt, maar heeft geen basisplek voor Malacia en Van de Beek
© Pro Shots
Melbourne Victory
Melbourne Victory
1 - 4
Manchester United
Manchester United

De opstelling wijkt op meerdere plekken af van die tegen Liverpool (4-0 zege) in Bangkok voor de eerste wedstrijd onder Ten Hag. Doelman David De Gea behoort niet tot de wedstrijdselectie, nadat hij de strijd tegen Liverpool voortijdig moest staken door een blessure. Tom Heaton is zijn vervanger onder de lat.

In het centrum van de verdediging keert Harry Maguire terug. De aanvoerder sloot later in de voorbereiding aan en ontbrak daardoor tegen Liverpool. Raphaël Varane stond in Bangkok nog in de basis, maar is niet geheel fit en zit niet bij de selectie. Daarom maakt ook Victor Lindelöf zijn entree. Tot slot maakt Marcus Rashford plaats voor Anthony Elanga.

Tyrell Malacia zal nog moeten wachten op zijn eerste basisplek. De van Feyenoord overgekomen linksback begint op de bank, evenals Donny van de Beek en Tahith Chong. Tegen Liverpool vielen Malacia en Van de Beek wel in aan het begin van de tweede helft. Cristiano Ronaldo is zoals bekend niet met de spelersgroep afgereisd naar Azië. 

Opstelling Manchester United: Heaton; Dalot, Lindelof, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; Sancho, Fernandes, Elanga; Martial

Wissels Manchester United: Bishop, Kovar, Bailly, Rashford, Malacia, Diallo, Telles, Pellistri, Wan-Bissaka, Van de Beek, Laird, Chong, Mejbri, Fish, Garnacho, Savage, Iqbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.