Tadic en Djuricic helpen Servië aan oefenzege op Cyprus

Dusan Tadic is niet alleen bij FC Twente een van de belangrijkste spelers. In de oefeninterland van Servië op Cyprus droeg de dirigent van de Tukkers met twee treffers bij aan de 1-3 zege. Ook Filip Djuricic heeft zijn goede vorm vanuit de Eredivisie meegenomen naar de nationale ploeg.

Tadic maakte de gelijkmaker (op aangeven van Djuricic) en zorgde voor de 1-1 ruststand. Konstantinos Makridis had namens Cyprus de score geopend.

De tweede helft was net twee minuten aan de gang of Tadic had zijn ploeg al op voorsprong gezet. Opnieuw was zijn landgenoot van SC Heerenveen de aangever. Voor Tadic waren het zijn tweede en derde interlandtreffer in twaalf optredens. Uiteindelijk bepaalde Dusan Basta de eindstand namens Servië in de zeventigste minuut op 1-3.

Bij FC Twente was Tadic zondag nog twee keer trefzeker in het verloren duel met FC Utrecht (2-4). Daarmee tilde hij zijn seizoentotaal naar tien treffers in 21 wedstrijden. Ook was hij al elf keer goed voor een assist.

Djuricic was op zijn beurt voor de Friezen goed voor vijf goals. Een van die treffers zorgde voor de 0-1 zege van vrijdag bij RKC Waalwijk. Hij was goed voor vier assists bij SC Heerenveen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.