Sunderland heeft Lens terug voor duel met Arsenal

Reacties

Jeremain Lens kan Sunderland zondagmiddag weer bijstaan in de strijd tegen degradatie. Manager Sam Allardyce heeft woensdag bekendgemaakt dat de 28-jarige aanvaller hersteld is van de blessure die hem zaterdag aan de kant hield tegen Norwich City.

Sunderland heeft Lens terug voor duel met Arsenal

Zonder Lens boekte Sunderland de eerste competitiezege in twee maanden (0-3). Een week eerder mocht de ex-speler van AZ, NEC en PSV nog een kwartier meedoen als invaller. Het waren zijn eerste minuten in twee maanden tijd. In de tussenliggende periode stond de 31-voudig international aan de kant door een liesblessure. Zijn laatste goal dateert van januari, toen Lens uitgerekend in het FA Cup-duel met Arsenal (1-3) scoorde.

Allardyce prijst zich op de website van Sunderland gelukkig dat hij nu over een volledig fitte selectie beschikt. In hun laatste vijf duels moeten The Black Cats, waar Patrick van Aanholt de vaste linksback is, de achttiende plaats verlaten om degradatie uit de Premier League af te wenden. Nummer zeventien Norwich City heeft na het onderlinge duel van zaterdag nog maar één punt en één wedstrijd meer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.