Streppel blij met komst van 'superspits' Ogbeche

Reacties

Willem II-trainer Jurgen Streppel is blij met de komst van Bartholomew Ogbeche. De 31-jarige aanvaller komt over van Cambuur en tekent in het Koning Willem II Stadion een contract voor 2,5 jaar met een optie voor één jaar tot 2019.

Streppel blij met komst van 'superspits' Ogbeche

De laatste weken waren Streppel en technisch manager Carlos Aalbers druk op jacht naar nieuwe impulsen voor de voorhoede, aangezien onder anderen Richairo Zivkovic hevig teleurstelde.

'In Bartholomew hebben we nu de spits die we heel graag wilden', aldus de oefenmeester tegenover Voetbal International. 'Ik heb er veel vertrouwen in dat hij voor ons belangrijk gaat zijn. Bij Cambuur heeft hij al vaak genoeg laten zien waartoe hij in staat is.'

Voorbeeldprof
'Hij is een superspits voor onze begrippen', vervolgt Streppel. 'Multifunctioneel, doelgericht en ook nog eens een voorbeeldprof. Geweldig dat we hem hebben kunnen halen.' Als hij woensdag om 14.00 uur de keuring doorstaat, is zijn komst officieel.

Onlangs informeerde Willem II nog bij Tom van Weert bij Excelsior. Hij bleek evenwel onhaalbaar. De verwachting is dat Zivkovic op korte termijn vertrekt uit Tilburg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.