Stevens maakt zich niet druk over mogelijke opvolger

Reacties

Huub Stevens kan nog niets zeggen over zijn toekomst als trainer van VfB Stuttgart. Niet degraderen is wat telt, de geruchten in de Duitse media absoluut niet volgens Nederlander.

Stevens maakt zich niet druk over mogelijke opvolger

In diverse media valt de naam van Alexander Zorniger als opvolger van de oud-trainer van onder meer PSV en Schalke 04. Stevens weet echter van niets, maar dat geldt ook voor zijn eigen toekomst. 'Ik heb nog niet gesproken over dat onderwerp', zei Stevens tijdens de persconferentie.

'Ik praat veel met spelers, de technisch directeur en de voorzitter, maar niet over volgende seizoen. Dat is ook niet belangrijk. Ik concentreer me op de urgente zaken, de aankomende tegenstander bijvoorbeeld', aldus de 61-jarige Limburger, die in principe werd gehaald om de club opnieuw van degradatie te behoeden. Dat deed Stevens vorig jaar ook al.

De Nederlander werd in maart 2014 binnengehaald en vertrok na de zomer toen hij het seizoen succesvol had afgerond. In november keerde hij echter terug. Met dezelfde opdracht. Met nog zes wedstrijden voor de boeg bezet VfB Stuttgart de voorlaatste plaats in de Bundesliga. Zaterdag neemt VfB Stuttgart het op tegen het FC Augsburg van rechtsback Paul Verhaegh.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.