Snelheidsduivel Sararer haalt woede Stevens op de hals

Reacties

Huub Stevens heeft met de aanhoudende degradatiezorgen al genoeg  aan zijn hoofd bij VfB Stuttgart, maar ondertussen moet de Limburgse trainer ook zijn spelers in het gareel houden. De naar de reserves verbannen Sercan Sararer ging zijn boekje weer te buiten door met 282 kilometer per uur over de Duitse Autobahn te racen.

Snelheidsduivel Sararer haalt woede Stevens op de hals

Sararer presteerde het om op die duizelingwekkende snelheid ook nog een foto te maken van zijn kilometerteller. Vervolgens plaatste de 25-jarige middenvelder die op Instagram, tot ergernis van Stevens. 'Sercan weet dat de deur voor hem in principe altijd openstaat, maar met zulke acties zorgt hij er natuurlijk niet voor dat hij verder opengaat', zei de 61-jarige coach tegen Bild.

Sararer komt al sinds februari niet meer in actie voor Stuttgart, omdat Stevens hem wegens slechte prestaties op het trainingsveld terugzette naar het tweede elftal. In de maanden daarvoor speelde de begin vorig seizoen van Greuther Fürth overgekomen vleugelspits mee in zeven competitieduels bij Stuttgart, dat nog altijd onderaan staat in de Bundesliga.

In de zomer van 2013 raakte de enkelvoudige international van Turkije ook al in opspraak toen hij met overgewicht terugkeerde van vakantie bij zijn destijds nieuwe werkgever. En begin vorig jaar legde Stuttgart hem nog een boete op toen hij tijdens de kerstvakantie een gebroken neus opliep bij een vechtpartij. Ook nu komt Sararer er weer vanaf met een boete.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.