Stel hier je eigen FIFA FIFPro World XI van 2014 samen

Reacties

Wie waren de beste voetballers van 2014? Stel nu je favoriete elftal samen. Arjen Robben, afgevallen voor het winnen van de Gouden Bal, houdt de Nederlandse eer hoog bij de verkiezing van de FIFA FIFPro World XI. De aanvaller heeft echter te maken met forse concurrentie.

Stel hier je eigen FIFA FIFPro World XI van 2014 samen

De internationale spelersvakbond (FIFPro) heeft alle voetbalprofs in de wereld gevraagd naar hun mening over wie een plaats verdient in het Elftal van het Jaar 2014. Duizenden gaven gehoor aan het verzoek, met een lijst van 55 namen als resultaat.

Na de genomineerde vijf keepers, twintig verdedigers en vijftien middenvelders maakte de FIFPro de kandidatenlijst compleet met de uitverkoren aanvallers. Robben is een van de vijftien genomineerden voor een plaats in de frontlinie van de FIFA FIFPro World XI. Vorig seizoen behoorde hij nog tot de middenvelders.

Tijdens het Gouden Bal-gala in Zürich op 12 januari worden de elf uitverkoren namen bekendgemaakt. Klik hier om je stem uit te brengen bij de FIFPro. Je maakt dan meteen ook kans op een Meet and Greet met de spelers van de World XI.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.