Stegeman: 'Iedereen dacht dat Heracles zou degraderen'

Reacties

Heracles Almelo staat op de vijftiende plaats, net buiten de degradatiezone. Trainer John Stegeman is positief gestemd over lijfsbehoud en de laatste vier wedstrijden van dit seizoen.

Stegeman: 'Iedereen dacht dat Heracles zou degraderen'

'We stonden aan het begin van het seizoen een straatlengte achter op de rest. Iedereen ging ervan uit dat Heracles zou degraderen', aldus Stegeman. 'Ik ben trots op de manier waarop we ons omhoog hebben gewerkt. We zijn niet in paniek geraakt en er zijn in de selectie geen extreme dingen gebeurd', vervolgt de trainer. Met nog vier wedstrijden te spelen heeft Heracles één punt voorsprong op nummer zestien NAC Breda. De laatste weken zullen dan ook cruciaal worden. 'De komende weken moeten we onszelf gaan belonen. Voor mijn gevoel zijn we er klaar voor.'

Zondag vanaf 14.30 beginnen de Almeloërs aan de eerste van de vier wedstrijden. PEC Zwolle komt op bezoek. Hierop volgen nog de duels met NAC (25 april), PSV (10 mei) en Go Ahead Eagles (17 mei). Vooral de degradatiewedstrijden tegen de ploeg uit Breda en de nummer zeventien Go Ahead zullen enorm belangrijk worden.

Deze cruciale duels zal Heracles het moeten doen zonder verdedigers Jeroen Veldmate, die een scheur in een hamstring heeft, en Bart Schenkeveld die aan de kant staat met knieklachten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.