Southampton en Werder bespreken lagere transfersom Elia

Reacties

Hoewel Southampton de optie tot koop in het huurcontract van Eljero Elia niet heeft gelicht, is de club van manager Ronald Koeman nog wel in gesprek met Werder Bremen over een transfer van de 28-jarige vleugelspits.

Southampton en Werder bespreken lagere transfersom Elia

Elia vertrok begin dit jaar op huurbasis naar de nummer zeven van de Premier League, omdat zijn perspectieven bij de Bundesliga-club tot het nulpunt waren gedaald. Vanwege de hoogte van de afgesproken transfersom, vijfenhalf miljoen euro, is het tot nu toe echter niet van een permanente overgang gekomen.

Werder-directeur Rouven Schröder laat aan Kicker weten dat er gesprekken gaande zijn om een oplossing te vinden die alle partijen gunstig stemt. 'We praten over andere voorwaarden', aldus Rouven, die stelt dat er in Engeland 'in principe een markt is' voor Elia. De 28-voudige international heeft in Duitsland nog een contract tot medio 2016.

Als Werder akkoord gaat met een lagere tranfersom lijkt niets een transfer van Elia naar Southampton nog in de weg te staan. De ex-speler van ADO Den Haag, FC Twente, Hamburger SV en Juventus liet al meerdere keren weten het naar zijn zin te hebben onder de vleugels van Koeman. Het afgelopen half jaar liet de Nederlandse manager hem zeventien keer opdraven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.