Sneijder wil nog even bedenktijd na aanbieding Dundee

Reacties

Rodney Sneijder hakt binnenkort de knoop door of hij ingaat op de aanbieding van Dundee United. De middenvelder wil eerst met zijn familie overleggen.

Sneijder wil nog even bedenktijd na aanbieding Dundee

De jongste broer van Oranje-international Wesley is clubloos na zijn vertrek bij Almere City. Via zijn zaakwaarnemer en Pierre van Hooijdonk kwam hij deze week bij Dundee United terecht, dat in Nederland een aantal oefenwedstrijden afwerkt. 'En het is Dundee United zo goed bevallen dat ze mij een aanbieding hebben gedaan. Ik heb gezegd dat ik daar over na ga denken. Ik wil eerst met mijn familie overleggen, gewoon even de tijd nemen', zegt hij in gesprek met RTV Noord-Holland.

Sneijder debuteerde dinsdagavond bij de Schotten in het vriendschappelijke duel met AZ, dat met 3-1 werd gewonnen door de Alkmaarders. 'Het is pas mijn tweede dag in de voorbereiding', zei hij na zijn eerste vijftien speelminuten. 'Ik heb eigenlijk geen vakantie gehad, maar ik moest deze twee dagen wel wennen. Zeker aan het Schotse voetbal, maar het bevalt goed. Ik voel me hier gewaardeerd.'

Dundee United klinkt niet bepaald als de droomclub voor de 24-jarige Sneijder, die in zijn jonge jaren nog een grote toekomst werd voorspeld. 'Het is spijtig dat het zo gelopen is, daar ben ik heel eerlijk in. Ik had het ook liever anders gezien. Het is de realiteit en ik wil daarom niet te veel naar het verleden kijken.'

Sneijder kwam eerder uit voor Ajax, FC Utrecht, RKC Waalwijk en Almere City FC. Eerder kwam op voorspraak van zijn broer een overstap naar de beloftes van Galatasaray ter sprake, maar van een hereniging van de broers bij de Turkse kampioen is het tot dusver niet gekomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.