Sneijder en Huntelaar in de basis, rentree Xavi bij Barça

Wesley Sneijder en Didier Drogba starten bij Galatasaray in de basis in het duel met Schalke 04. Zij treffen in Turkije Klaas-Jan Huntelaar, die bij de Duitsers na een oogblessure zijn rentree viert. Bij Barcelona keert middenvelder Xavi terug in de startopstelling.

Sneijder en Huntelaar in de basis, rentree Xavi bij Barça

Galatasaray - Schalke 04In het duel in de achtste finale van de Champions League doet Galatasaray-trainer Fatih Terim een beroep op zijn twee grote aankopen. Didier Drogba en Wesley Sneijder moeten de formatie bij de hand gaan nemen. De laatste wedstrijd in de Champions League van de Ivoriaanse aanvaller was de finale van de vorige editie waarin hij Chelsea aan de overwinning op Bayern München hielp.

Drogba vormt zoals verwacht een aanvalsduo met Burak Yilmaz. Wesley Sneijder zal in de rug van de twee spitsen gaan acteren. Nordin Amrabat moet genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Klik hier voor de opstellingen.

AC Milan - BarcelonaXavi is terug in de basis bij Barcelona. De middenvelder was de afgelopen drie weken afwezig door een bovenbeenblessure, maar is op tijd fit geraakt voor het treffen in Milaan. Aanvoerder Carles Puyol keert terug in de basisformatie nadat hij zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Granada (2-1 winst) ontbrak.

Aan Italiaanse zijde vangt Giampaolo Pazzini het ontbreken van Mario Balotelli op. Daarmee mist Milan een belangrijke troef: Balotelli trof de afgelopen drie competitieduels vier keer doel, maar is niet speelgerechtigd in de Champions League. Bojan Krkic start in het eerste weerzien met zijn oude club op de bank. Ook Stephan El Shaarawy is hersteld van zijn fysieke ongemakken en verschijnt aan de aftrap.

Klik hier voor de opstellingen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen