Slutsky ziet strijdplan door misser Doumbia mislukken

Reacties

CSKA Moskou-coach Leonid Slutsky zag zijn plan bij Manchester United bijna slagen. De misser van Seydou Doumbia voorkwam dat echter voor de Moskovieten, die met 1-0 verloren van de ploeg van Louis van Gaal.

Slutsky ziet strijdplan door misser Doumbia mislukken

Doumbia was een klein kwartier voor tijd bij de eerste serieuze uitbraak van CSKA aan de aandacht van zijn bewakers ontsnapt, waardoor hij vrij voor David de Gea opdook. Na een redding van de keeper kreeg de Ivoriaan nog een vrije schietkans in de rebound, maar schoot hij laag en hard tegen de inglijdende Chris Smalling aan. 'We hebben geprobeerd om te counteren. De kans voor Doumbia had het gewenste resultaat kunnen opleveren', blikte Slutsky terug op de persconferentie.

Manchester United was de bovenliggende partij en greep uiteindelijk door een kopbal van Wayne Rooney de volle buit. 'Het was logisch dat United kansen ging krijgen, daar moesten we waakzaam voor zijn', aldus Slutsky. 'Mijn spelers waren niet bang. We hebben niet veel balbezit gehad, net als tijdens het eerste duel in Moskou. Het is moeilijk om tegen Manchester United kansen te creëren.'

Omdat doelman Igor Akinfeev voor de 35ste keer op rij een goal incasseerde in de Champions League (een negatief record), is CSKA met vier punten uit vier duels laatste in Groep B, waarin PSV tweede staat. De Russische club heeft plaatsing voor de volgende ronde in de Champions League nog wel in eigen hand, met wedstrijden tegen VfL Wolfsburg (thuis) en PSV (uit) nog voor de boeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.