Slutsky: 'Het was een heel teleurstellende avond'

Even mocht CSKA Moskou hopen op een plek in de knock-outfase van de Europa League, maar de ploeg van trainer Leonid Slutsky verloor uiteindelijk met 2-1 bij PSV en eindigde daardoor als laatste in Groep B van de Champions League.

'Het was een heel teleurstellende avond', reageerde Slutsky na afloop van de wedstrijd op de persconferentie. 'Na de loting dachten we kans te maken op de volgende ronde. In vergelijking met vorig seizoen hadden we volgens mij meer kans op Europese overwintering. Helaas is het niet gelukt.'

'De hele wedstrijd waren beide teams erg gelijkwaardig. Het eerste doelpunt van PSV bleek cruciaal', vervolgde Slutsky, die zijn CSKA in de 76ste minuut nog wel op voorsprong zag komen in Eindhoven. Twee minuten later trok Luuk de Jong de stand echter al gelijk in het Philips Stadion.

Slutsky neemt zijn elftal niets kwalijk na de 2-1 nederlaag, waardoor het Europese avontuur voorbij is. 'Mijn spelers hebben keihard gevochten voor een goed resultaat, maar uiteindelijk is dat niet gelukt', besloot de trainer van CSKA Moskou en het nationale elftal van Rusland.

CSKA Moskou zou zich bij een overwinning op PSV als nummer drie van Groep B plaatsen voor de Europa League, maar eindigt nu met vier punten als laatste.