Hendrix jubelt: 'Geld is niet alles'

Reacties

Jorrit Hendrix heeft volop genoten van de zwaarbevochten zege die PSV dinsdagavond boekte op CSKA Moskou. Door de 2-1 overwinning plaatsten de Eindhovenaren zich voor de achtste finale van de Champions League.

Hendrix jubelt: 'Geld is niet alles'

'In de rust hoorden we dat Wolfsburg met 2-1 voor stond. Dan kun je op 0-0 gaan spelen, maar dat wil je eigenlijk niet', wijst de middenvelder in gesprek met Voetbal International op het duel tussen VfL Wolfsburg en Manchester United.

In een avond vol plotwendingen draaide PSV uiteindelijk eigenhandig een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning. Wolfsburg versloeg het Manchester United van manager Louis van Gaal met 3-2 en kroonde zich tot winnaar van poule B. United restte niets meer dan de derde plaats.

'In de tweede helft kom je op achterstand en dan denk je: verdomme, wat gebeurt er nu. We hebben toen niet opgegeven en hoorden pas achteraf wat er in Wolfsburg gebeurd was', vervolgt Hendrix. 'Uiteindelijk maakte dat ook niet uit.'

Hendrix roemt vooral de eendracht van PSV. 'Geweldig dat we dit geflikt hebben. Heel knap. We gaan voor elkaar door het vuur. Ons geheim? Dat ga ik niet verklappen, maar geld is niet alles', refereert hij aan de veel hogere budgetten van de opponenten in Groep B.

Maandag hoort PSV bij de loting welke ploeg de volgende tegenstander zal worden. Dat zal sowieso een zware dobber worden kijkend naar het lijstje mogelijke tegenstanders: Real Madrid (Groep A), Atlético Madrid (Groep C), Manchester City (Groep D), Barcelona (al zeker van winst in Groep E),  Bayern München (al zeker van winst in Groep F), Zenit Sint-Petersburg (al zeker van winst in Groep H) of  Chelsea, Porto of Dinamo Kiev uit Groep G. 'Het publiek heeft er weer een heksenketel van gemaakt vanavond', aldus Hendrix, die met PSV alle drie de thuisduels won. 'Op deze manier kun je ploegen die beter zijn aftroeven.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.