Slomka overtuigd van inzetbaarheid Van der Vaart

Reacties

Rafael van der Vaart ligt op koers voor een comeback bij Hamburger SV tegen Bayern München. Trainer Mirko Slomka is in elk geval vol vertrouwen de Oranje-international zaterdag te kunnen inzetten.

Slomka overtuigd van inzetbaarheid Van der Vaart

'We hadden voor het duel met FC Augsburg al als doel gesteld dat hij weer in de wedstrijdselectie zou komen', zei Slomka. 'Ik ben ervan overtuigd dat het deze week wel gaat lukken.'

Van der Vaart moest zondag nog toekijken bij HSV tegen FC Augsburg door een kuitblessure die hem sinds half april aan de kant houdt. Maar dinsdag werkte hij de groepstraining af, al ging hij de oefeningen met persoonlijke duels nog uit de weg.

De aanwezigheid van Van der Vaart bij de groepstraining voedt het optimisme over zijn inzetbaarheid zaterdag in het thuisduel met Bayern München. Het is een welkome meevaller voor Slomka.

HSV staat als nummer zestien op een plek die aan het einde van de rit een play-off tegen een club uit de Tweede Bundesliga betekent. Op het spel staat dan een plaats op het hoogste niveau. Maar het gevaar voor directe degradatie is nog niet geweken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.