Simeone lyrisch over Griezmann en voorspelt 'intens duel' in De Kuip

Reacties

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone ging na de overtuigende overwinning op Celtic al even kort in op de Champions League-wedstrijd tegen Feyenoord. De Argentijn sprak op de persconferentie ook vol lof over Antoine Griezmann.

Simeone lyrisch over Griezmann en voorspelt 'intens duel' in De Kuip
Atlético Madrid
Atlético Madrid
6 - 0
Celtic
Celtic

Griezmann opende dinsdag al vroeg de score en een rode kaart voor de Japanner Daizen Maeda hielp de Madrilenen nog steviger in het zadel. Atlético liep mede door nog een tweede doelpunt van Griezmann uit naar een 6-0 overwinning. Los Rojiblancos staan na vier duels aan de leiding Groep E van de Champions League, waarin Feyenoord de derde plaats bezet. De Rotterdammers gingen dinsdag onderuit bij Lazio.

Clubicoon
Simeone roemde Griezmann na de thuiszege op Celtic. De Fransman steekt dit seizoen in topvorm met vier doelpunten in de Champions League en zeven in La Liga. 'Hoewel sommigen het niets eens waren met zijn terugkeer bij Atlético, was ik er altijd van overtuigd dat Antoine geboren is om voor Atlético te spelen', aldus Simeone op de persconferentie.

Griezmann verliet Atlético in de zomer van 2019 voor Barcelona, maar keerde na twee jaar weer terug bij de Madrileense club, in eerste instantie op huurbasis. 'Antoine vertrok, kwam weer terug, toont zijn klasse en heeft altijd honger naar meer. Ik heb het geluk om met zo'n speler als hij te mogen werken. Ik ben niet zo van de vergelijkingen, maar met de jaren die hij nog voor de boeg heeft, zal Antoine een van de beste spelers in de historie van deze club worden', zei Simeone, die op dinsdag 28 november met Atlético op bezoek gaat bij Feyenoord.

Feyenoord-uit
De Argentijn verwacht net als vorige maand in Estadio Wanda Metropolitano dat Atlético een allesbehalve makkelijke avond wacht tegen Feyenoord. 'Ik denk nog lang niet aan de volgende ronde. Er staat ons in Nederland een zware wedstrijd te wachten. Het wordt heel intens en we zullen ons daarop goed moeten voorbereiden', aldus Simeone. In aanloop naar Feyenoord speelt Atlético nog twee competitieduels voor eigen publiek met Villarreal en Real Mallorca.

UEFA Champions League

Stand Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.