Simeone blijft bescheiden: 'Goed resultaat tegen concurrent'

Reacties

Atlético Madrid presteert het huidige seizoen bovenmatig goed en constant en daardoor schrikt trainer Diego Simeone ook niet van een misstap, zoals in het duel met het tiental van Sevilla (0-0).

Simeone blijft bescheiden: 'Goed resultaat tegen concurrent'

'Het was heel helder: we speelden goed, hadden wat grote kansen en deden er alles aan om de muur van Sevilla te slechten. Daar zijn we alleen niet in geslaagd', stelde Simeone kort door de bocht in zijn perspraatje.

Het is niet de eerste keer dat Atléti moeite heeft met scoren in het eigen Estadio Vicente Calderón. In de tien thuiswedstrijden vond de ploeg pas twaalf keer het net, al zet de ploeg er wel fenomenale verdedigende prestaties tegenover.

Los Rojiblancos slikten dit nu al 21 wedstrijden tellende competitieseizoen namelijk pas acht tegentreffers. Daardoor bezetten de Madrilenen de tweede plaats, met evenveel punten als lijstaanvoerder Barcelona - dat nog een duel tegoed heeft. Simeone vond de jacht op de Catalanen niet zijn voornaamste zorg. 'Met dit gelijkspel behouden we onze voorsprong op Sevilla en dat is voor ons toch een directe concurrent in de strijd om de derde plaats. Dus deze 0-0 zie ik als een goed resultaat.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.