Succescoach Simeone: 'Ik ben continu bang voor ontslag'

Reacties

Atlético Madrid maakt een succesvol seizoen door. Los Rojiblancos gaan aan kop in de Primera División, treffen PSV in de achtste finale van de Champions League en nemen het vanavond in de kwartfinale van het toernooi om de Copa del Rey op tegen Celta de Vigo. Toch is trainer Diego Simeone ervoor beducht dat hij op straat wordt gezet.

Succescoach Simeone: 'Ik ben continu bang voor ontslag'

'Ik ben continu bang voor een ontslag', zegt de Argentijn in de aanloop naar het bekerduel van woensdagavond (20.30 uur). 'Als je daar rekening mee houdt, móét je wel alles geven.' Het maakt hem mede tot de succescoach die hij nu is, met een kampioenschap en een finaleplaats in het miljoenenbal in het seizoen 2013/14 achter zijn naam.

De kans dat Simeone binnen afzienbare tijd ook echt een ontslagbrief op de deurmat krijgt, lijkt verwaarloosbaar. Niet alleen vanwege de prima prestaties van de laatste maanden. De oud-speler van Atléti zette namelijk vorig jaar nog zijn krabbel onder een verbeterd contract, dat hem tot medio 2020 in Estadio Vicente Calderón moet houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.