Shaw hervat veldtraining na dubbele beenbreuk

Reacties

Luke Shaw heeft de veldtraining bij Manchester United hervat. Manager Louis van Gaal rekent dit seizoen echter niet meer op de jonge linksback.

Shaw hervat veldtraining na dubbele beenbreuk

Shaw brak in september zijn been op twee plaatsen door toedoen van een tackle van PSV'er Hectór Moreno. 'Het is geweldig voor Luke dat hij weer op het veld staat. De afgelopen weken heeft hij hier hard voor gewerkt, op de loopband, in het zwembad en in het krachthonk', aldus Van Gaal op de clubsite.

De twintigjarige verdediger hoopt dit seizoen nog minuten te maken in de hoofdmacht van United. Van Gaal zegt dat alleen de FA Cup-finale misschien nog haalbaar is. De eindstrijd wordt afgewerkt op 21 mei. Volgende week woensdag speelt United in de kwartfinale van het toernooi een replay tegen West Ham United. 'Het zou prachtig zijn als hij voor ons de finale speelt, maar ik denk dat het een moeilijk verhaal wordt', aldus Van Gaal.

Eerder dit voorjaar gaf de Engelse bondscoach Roy Hodgson al aan dat hij Shaw nog als kandidaat ziet voor zijn EK-selectie. Dat toernooi gaat van start op 10 juni.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.