Bikkelharde Keane: 'De tackle van Moreno was briljant'

Reacties

Roy Keane is in tegenstelling tot velen totaal niet geschrokken van de charge van Héctor Moreno op Luke Shaw. De Mexicaan brak in het Champions League-treffen tussen PSV en Manchester United (2-1) het been van de Engelsman, maar deed volgens Keane niets fout.

Bikkelharde Keane: 'De tackle van Moreno was briljant'

De Ierse ex-voetballer kan gezien worden als de expert op het gebied van harde tackles. Hij was er in zijn actieve loopbaan niet vies van om hier en daar een beuk uit te delen. En ook na zijn voetbalcarrière blijkt Keane nog steeds van stevige tackles te kunnen genieten.

Dat blijkt uit een gesprek dat hij voerde met ITV. 'Het was echt een briljante tackle', sprak Keane over de charge van Moreno op Shaw. 'Ik houd wel van de fysieke kant van het spel. Dat Shaw zijn been brak, was een ongeluk. Het was geen overtreding. Zelfs de spelers van Manchester United reageerden niet toen het gebeurde.'

Dat de voormalige verdedigende middenvelder - die onder meer uitkwam voor Shaw's club Manchester United - zelf een bikkelharde speler was, blijkt wel uit de volgende beelden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.