Seedorf heeft hoogste trainersdiploma binnen

Reacties

Clarence Seedorf heeft de KNVB-stoomcursus voor Coach Betaald Voetbal met succes afgerond. De oud-international bemachtigde dankzij een bijzonder traject het hoogste trainersdiploma in vijftien maanden.

Seedorf heeft hoogste trainersdiploma binnen

Seedorf, die sinds januari bij AC Milan aan het roer staat, heeft maandag het laatste onderdeel met goed gevolg afgelegd. Daarmee heeft de oud-international alle aspecten van de trainerscursus van de KNVB met succes afgewerkt.

Het overhandigen zal het ceremoniële sluitstuk zijn van een uniek opleidingstraject, waarvoor Seedorf in aanmerking kwam vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en ervaringen, zowel binnen als buiten de voetbalwereld.

De oud-international begon in januari 2013, deels op afstand vanwege zijn contract met Botafogo als speler, aan de opleiding die moest leiden tot het hoogste trainersdiploma. Met stages bij het Braziliaanse Boa Vista en Almere City FC voldeed hij aan de criteria. Bij AC Milan, waar hij in januari aantrad als hoofdtrainer, heeft hij het laatste gedeelte van zijn opleiding als trainer afgelegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.