Schuurs heeft concurrentie van drie aanvallers voor Bronzen Stier

Reacties

Perr Schuurs is een van de vier genomineerden voor de titel van beste speler van de vierde periode in de Jupiler League. De aanvoerder van Fortuna Sittard vierde de promotie door met zijn ploeg 25 punten uit negen duels in het laatste kwart van de competitie te halen.

Schuurs heeft concurrentie van drie aanvallers voor Bronzen Stier

Daarmee wonnen de Limburgers de vierde periode, nadat ze eerder dit seizoen ook al de tweede periode als winnaar afsloten. Met Schuurs als absolute leider in de defensie klaarde Fortuna op sensationele wijze de klus.

Schuurs heeft in de strijd om de laatste Bronzen Stier van het seizoen concurrentie van drie aanvallers. Topscorer Mart Lieder van FC Eindhoven is genomineerd. Hij schroefde in de laatste periode zijn totaal op naar dertig treffers en mag zich daarmee kronen tot de topschutter van dit seizoen. Andrija Novakovich van Telstar en Tarik Tissoudali van De Graafschap zijn de andere twee kanshebbers. De Amerikaanse spits Novakovich van Telstar en de huurling in Doetinchemse dienst treffen elkaar in de halve finale van de play-offs.

De eerdere drie winnaars van de Bronzen Stier dit seizoen zijn Sam Hendriks (Go Ahead Eagles), Lisandro Semedo (Fortuna Sittard) en Mark Diemers (De Graafschap).

Dolblije Schuurs bedankt Oliseh na bijzonder seizoen Fortuna Sittard
Stokkers: 'Uitspraken van NEC gaven ons alleen maar energie'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.