Schorsing dreigt voor Wilshere na liederen over rivaal

Reacties

Arsenal-middenvelder Jack Wilshere wordt mogelijk geschorst door de Engelse voetbalbond na beledigingen aan het adres van buurman Tottenham Hotspur.

Schorsing dreigt voor Wilshere na liederen over rivaal

De 23-jarige Engelsman kwam zondag in het nieuws na het inzetten van een aantal kwetsende spreekoren over de aartsrivaal. Arsenal werd gehuldigd nadat het zaterdag de FA Cup veroverde (4-0 winst op Aston Villa). Hoewel de middenvelder in de finale slechts als invaller in actie kwam, stal hij tijdens de festiviteiten de show.

Wilshere greep de microfoon en zong drie anti-Spurs liederen, een medewerker van de club probeerde hem tevergeefs te stoppen. Daags na de gebeurtenis bood de hoofdpersoon zijn excuses aan voor zijn teksten.  De Engelse voetbalbond is niet blij met het gedrag van de 26-voudig international en stelt een onderzoek in.

Het is niet de eerste keer dat Wilshere in de fout gaat. Na de FA Cup-winst van vorig jaar liet de publiekslieveling zich op soortgelijke wijze uit over de Spurs. Destijds kreeg de linkspoot een waarschuwing van de FA.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.