Schoonzoon Brood een van de drie versterkingen voor actief TOP Oss

Reacties

TOP Oss heeft bij het sluiten van de transfermarkt nog flink toegeslagen. Op Deadline Day verloor de laagvlieger van de Keuken Kampioen Divisie op het veld, maar won het in de bestuurskamer. Trainer Ruud Brood zag een bekend gezicht binnen wandelen.

Schoonzoon Brood een van de drie versterkingen voor actief TOP Oss
© Pro Shots

Grad Damen is een van de nieuwe aanwinsten van TOP. De linkspoot, opgeleid door NAC Breda, begint aan zijn tweede dienstverband in het Frans Heesen Stadion. Voor een terugkeer beëindigde hij zijn avontuur in Australië. Daar was Damen succesvol op het tweede niveau bij Dandenong Thunder.

Saillant detail is dat Damen zijn avontuur in Australië beleefde met zijn vriendin, nota bene de dochter van zijn nieuwe hoofdtrainer. Damen heeft een relatie met de dochter van Brood. Nu gaat hij, net als tijdens zijn periode bij NAC, aan het werk met zijn schoonvader.

TOP pakte echter door, want behalve Damen kwamen nog twee spelers naar het Osse Kuipje. Aanvaller Joshua Zimmerman kwam over van OH Leuven. Daarna werd ook Quentin Martinus gestrikt. De aanvaller maakte tijdens de voorbereiding al deel uit van de selectie van TOP, maar werd nu pas gestrikt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.