Schaars met PSV mee naar Zwitserland

Reacties

Landskampioen PSV vertrekt maandag voor een achtdaags trainingskamp naar Zwitserland. Bij de selectie zit één opvallende naam: Stijn Schaars.

Schaars met PSV mee naar Zwitserland

De middenvelder liep eind vorig seizoen uit zijn contract en vroeg trainer Phillip Cocu of hij gedurende zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever mee mocht blijven trainen. Cocu antwoordde positief en neemt de middenvelder nu zelfs mee op trainingskamp. Het is geen geheim dat PSV de middenvelder graag langer zou binden, maar Schaars zegt op zoek te zijn naar een club waar hij meer uitzicht heeft op speelminuten.

Damian van Bruggen is ook opgenomen in de PSV-selectie. De verdediger die vorig seizoen de overstap maakte van Jong Ajax naar PSV en afgelopen vrijdag debuteerde tegen Queens Park Rangers, neemt de plek in van Jordy de Wijs. De verdediger is herstellende van een blessure. De kersverse aanwinst Daniel Schwaab - die maandag zijn krabbel zette onder een driejarige verbintenis - reist eveneens mee met zijn nieuwe ploeggenoten.

PSV, dat verblijft in het Zwitserse Verbier, speelt komende week drie oefenwedstrijden. Op woensdag oefent het tegen Saint-Étienne, op zaterdag tegen FC Sion en op maandag is het Portugese Sporting de tegenstander.

Bekijk hier het volledige oefenprogramma van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.