Petrovic in onzekerheid bij ADO Den Haag

Reacties

Hoewel hoofdtrainer Zeljko Petrovic voorlopig een wel heel magere selectie tot zijn beschikking heeft bij ADO Den Haag, zal hij geduld moeten hebben wat betreft het aantrekken van nieuwe spelers.

Petrovic in onzekerheid bij ADO Den Haag

De financiële mogelijkheden in het Kyocera Stadion zijn zoals bekend beperkt en daardoor kan de Eredivisionist zich geen miskleun permitteren. Desondanks weigert Petrovic bij de pakken neer te gaan zitten. 'Het belangrijkste is de club. ADO moet geen geld uitgeven dat er niet is. Natuurlijk wil je als trainer dat je selectie zo snel mogelijk compleet is, alleen heb ik daar geen invloed op. We hebben nu een stuk of twaalf jongens met Eredivisie-ervaring en heel veel enthousiaste talenten. Samen geven we alles. Ik heb er alle geloof in dat we straks een goede groep hebben staan als de competitie van start gaat.'

ADO versterkte zich afgelopen week wel met de transfervrije Ashraf El Mahdioui. De twintigjarige middenvelder komt over van Ajax en tekende voor drie jaar in het Kyocera Stadion. José San Román, een Argentijnse rechtsback van 27 jaar, tekende voor twee seizoenen.

ADO is nog op zoek naar versterking voor alle linies, inclusief die van doelman. De Haagse club heeft zijn lijstjes op orde, maar loopt tegen het euvel aan dat interessante spelers (Piet Velthuizen, Stijn Schaars) bij hun voorgaande clubs dermate hoge salarissen verdienden dat zij voorlopig af lijken te wachten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.