ADO legt 'nieuwe Depay' voor drie jaar vast

Reacties

Chovanie Amatkarijo (17) heeft bij ADO Den Haag een contract voor drie jaar getekend. De Haagse club stelt zeer trots te zijn dat het 'iemand met de kwaliteiten van Amatkarijo voor langere tijd heeft kunnen vastleggen.'

ADO legt 'nieuwe Depay' voor drie jaar vast

De naam van Amatkarijo dook in de voorbereiding al op bij de Hagenaars. In het oefenduel met RKAVV (4-1 zege) scoorde de buitenspeler twee keer. Trainer Zeljko Petrovic liet zich vervolgens uitermate lovend uit over de aanvaller. 'Ik zie in hem een variant van Elia en Depay', zo duidde de coach zijn potentieel, om er vervolgens wel aan toe te voegen dat Amatkarijo zich in de komende jaren wel als een professional zal moeten blijven opstellen.

Amatkarijo werd tweeëneenhalf jaar geleden door ADO opgepikt bij Laakkwartier. De jonge aanvaller, die al zijn opwachting in de beloftenploeg maakte, zal nog niet vast deel gaan uitmaken van de selectie van de hoofdmacht. De club laat weten dat hij in eerste instantie aansluit bij ADO Onder -19, dat onder leiding staat van Aleksandar Rankovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.