Petrovic ziet nieuwe Memphis, Falcao scoort weer

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Petrovic ziet nieuwe Memphis, Falcao scoort weer

'Het is een geweldig talent, al moet hij nog groeien. Ik zie in hem een variant van Eljero Elia en Memphis Depay.'
• ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic is positief over Chovanie Amatkaryo, die vorig seizoen nog uitkwam in de B1. 'Als hij het goed doet en normaal blijft, geen gekke dingen doet op Instagram en Twitter en al die gekkigheid, denk ik dat hij de potentie heeft om het Nederlands elftal te halen.' (Omroep West)

Radamel Falcao kan het nog: doelpunten maken. De dertigjarige spits kwam op huurbasis bij Manchester United en Chelsea nauwelijks tot spelen toe, maar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen scoort hij nu weer namens AS Monaco. Is dit het begin van een opleving van Falcao?

• Op vijftienjarige leeftijd je debuut maken in het eerste elftal van SC Heerenveen. Het valt niet uit te sluiten dat we nog veel gaan horen van Kik Pierie.

• De soap rond Cristiano Ronaldo en de weggegooide microfoon duurt voort. De Portugees mikte eerder dit EK een microfoon van de zender CMTV in het water. De zender is nu teruggegaan om de microfoon op te vissen. En met succes, getuige onderstaande foto.

'Ik ben er zeker van dat het goed gaat komen tussen Iker Casillas en Vicente Del Bosque. Al was ik verbaasd dat Del Bosque de problemen openbaar heeft gemaakt.'
Xavi heeft zich uitgelaten over de conflicten binnen de Spaanse ploeg. De voormalige spelmaker van Barcelona verwacht dat Casillas en Del Bosque snel de strijdbijl gaan begraven. 'Ze hebben jarenlang samengewerkt en waren belangrijk voor de Spaanse successen. Maar ik ben twee jaar niet bij de ploeg geweest, dus ik weet niet wat er exact is voorgevallen.' (Cuatro)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.