Saoedische pers maakt melding van twee duels schorsing Ronaldo

Reacties

Cristiano Ronaldo is voor twee competitieduels geschorst bij Al-Nassr. Dat maken diverse Saoedische media bekend. Hij moet twee wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door de rode kaart die hij pakte in de halve finale van de Saoedische Super Cup tegen Al-Hilal.

Saoedische pers maakt melding van twee duels schorsing Ronaldo
© Screenshot

Vorige week maandag was Ronaldo zijn emoties niet meer de baas. Net voor tijd wilde hij snel ingooien, maar hij werd gehinderd door tegenstander Renan Lodi. De Portugees gebruikte zijn arm om los te komen en de scheidsrechter besloot de rode kaart te trekken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens de Saoedische media heeft Ronaldo daar een schorsing van twee wedstrijden voor gekregen. De superster van Al-Nassr heeft naar verluidt zondag in een reactie aan de Saoedische tuchtcommissie laten weten het niet eens te zijn met de rode kaart. De dienstdoende scheidsrechter Mohammed Al Huwaish schreef in zijn rapport achteraf dat Ronaldo zich schuldig maakte aan 'schandelijk gedrag'.

De schorsing is nog niet officieel bevestigd door de Saoedische bond, maar dat zal spoedig gebeuren. Door zijn schorsing mist Ronaldo de duels met Al-Fayha en Al-Khaleej. Het is niet voor het eerst dit seizoen dat Ronaldo tegen een schorsing aan loopt. Eerder moest hij al een duel brommen voor een obsceen gebaar richting het publiek van de tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.