Rutten laat 'Witte Keniaan' debuteren in Sclessin

Reacties

Het Europa League-duel van Feyenoord met Standard Luik gaat de boeken in als mijlpaal voor Lucas Woudenberg. Hij maakt zijn debuut voor de Rotterdammers in Sclessin.

Rutten laat 'Witte Keniaan' debuteren in Sclessin

Woudenberg is de linksback van Feyenoord in Luik. Hij vervangt Miquel Nelom, die normaliter die positie bezet maar door Rutten niet is meegenomen naar België omdat hij op scherp staat. Woudenberg werd door Feyenoord vorig seizoen uitgeleend aan Excelsior en staat vanwege zijn enorme loopvermogen ook wel bekend als de Witte Keniaan. Khalid Boulahrouz staat op rechts, waardoor Luke Wilkshire plaatsneemt op de bank.

Op het middenveld neemt Tonny Vilhena de plek in van Karim El Ahmadi, die ook op scherp staat en daarom net als Nelom is achtergebleven in Rotterdam. Lex Immers, die bij de volgende gele kaart ook geschorst is voor de zestiende finale, speelt wel.

Feyenoord is ongeacht het resultaat in Sclessin zeker van overwintering. Bij een zege stellen de Rotterdammers bovendien de groepswinst en de daaraan gekoppelde geplaatste status bij de loting voor de zestiende finale veilig. Standard is Europees uitgeschakeld.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Boulahrouz, Van Beek, Kongolo, Woudenberg; Clasie, Vilhena, Immers; Toornstra, Kazim-Richards, Boëtius.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.