Rutten blij: 'Bony blijft z'n energie vol in Vitesse stoppen'

Vitesse maakt het seizoen af mét Wilfried Bony en daar is trainer Fred Rutten erg blij mee. Deze week lonkte nog een transfer naar Rusland, maar concreet werd de interesse in de spits niet.

Rutten blij: 'Bony blijft z'n energie vol in Vitesse stoppen'

'Wilfried blijft. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee', reageerde Rutten op de clubwebsite. 'Ik zei vorige week al dat ik dacht dat hij zou blijven. Dat was natuurlijk wat ik hoopte. Naast de supporters zijn wij daar als staf en spelersgroep natuurlijk ook blij mee. Hij blijft zijn energie vol in Vitesse stoppen.'

Bony is dit seizoen goud waard voor Vitesse. De 24-jarige spits uit Ivoorkust is de topscorer van de Eredivisie; in 21 competitiewedstrijden was hij liefst 22 keer trefzeker. In totaal scoorde hij al 28 keer dit seizoen, waardoor de Arnhemmers hem graag behielden.

Vitesse speelt vrijdagavond (20.00 uur) thuis tegen FC Utrecht. De Domstedelingen hebben na 24 speelronden 42 punten, waarmee een knappe zesde plaats wordt bezet. De ploeg van Rutten heeft drie punten meer en staat daarmee op de vierde plek in de Eredivisie.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen