Rubin-trainer: 'Deal met Matavz is afgeblazen'

Reacties

Rinat Bilyaletdinov rekent niet langer op de komst van PSV-spits Tim Matavz. De trainer van Rubin Kazan zegt dat de deal met de Sloveen is afgeblazen.

Rubin-trainer: 'Deal met Matavz is afgeblazen'

Het liefst wil Rubin voor het Europa League-duel bij Real Betis (donderdag) een nieuwe aanvalsleider presenteren na het vertrek van José Salomón Rondón, maar dat wordt steeds lastiger. Tegenover Sport-Express erkende coach Bilyaletdinov dat Matavz in elk geval niet wordt aangetrokken. 'Wij verwachten de komst van Matavz niet langer en kijken actief vooruit. Het spel van Matavz beviel me op de video’s die ik gezien heb en hij paste goed in ons spelletje, maar de deal is afgeblazen. Voor zover ik het weet, zijn de clubs er uiteindelijk niet uitgekomen.'

Lange tijd leek Matavz voor acht miljoen euro naar Rusland te verkassen, maar de medische keuring gooide roet in het eten. Rubin constateerde knieproblemen bij de Sloveen, die vier maanden uitgeschakeld was met een meniscusblessure. Een second opinion in Rotterdam leek de kou uit de lucht te halen, maar volgens de Russische trainer Bilyaletdinov is een transfer dus uitgesloten.

Onderhandelingen
'We hebben geprobeerd enkele nuances op te lossen naar tevredenheid van alle partijen, maar dat was onmogelijk', verklaarde Bilyaletdinov. 'Het is spijtig dat het zo gelopen is. De onderhandelingen duurden lang en waren complex.'

Rubin heeft zich inmiddels op de Russische markt gericht en wil het liefst een aanvaller uit eigen land huren voor de rest van het seizoen. Bilyaletdinov noemt Vladimir Dyadyun (Dinamo Moskou) en Kirill Panchenko (Tom Tomsk) daarvoor als mogelijkheden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.