Rubin Kazan betaalt PSV acht miljoen voor Matavz

Reacties

Als de keuring geen problemen oplevert, stapt Tim Matavz per direct over van PSV naar Rubin Kazan. De nummer elf van de Russische competitie telt bijna acht miljoen euro neer  voor de Sloveense spits.

Rubin Kazan betaalt PSV acht miljoen voor Matavz

PSV wilde Matavz eigenlijk niet laten gaan, maar vanwege de hoogte van het bod gingen de Brabanders overstag. 'In de zomer kunnen we zoveel geld waarschijnlijk niet krijgen', legde technisch manager Marcel Brands eerder deze week uit aan Voetbal International.

Matavz (25) arriveerde in 2011 bij PSV, dat hem destijds overnam van FC Groningen. In zijn eerste twee seizoenen in Eindhoven maakte hij telkens elf competitiedoelpunten. Deze jaargang bleef de teller mede door blessureleed op twee treffers steken.

Matavz wordt bij Rubin de opvolger van José Salomón Rondón, die eind vorige week voor twintig miljoen euro naar Zenit Sint-Petersburg vertrok. Doordat de Russische transfermarkt langer open is dan in de meeste andere Europese competities, kan Rubin in de persoon van Matavz nog een vervanger aantrekken. Rubin is ook nog actief in de Europa League, waarin het Real Betis in de zestiende finales als tegenstander treft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.