Rubin Kazan ziet in Matavz opvolger topaankoop Zenit

Reacties

De transfermarkt in West-Europa mag na vrijdag dan dicht zijn, toch zou PSV deze winter nog een speler kwijt kunnen raken. Rubin Kazan heeft bij de Eindhovense club geïnformeerd naar de mogelijkheid Tim Matavz nog het voor het sluiten van de Russische markt op 27 februari over te nemen.

Rubin Kazan ziet in Matavz opvolger topaankoop Zenit

Dat hebben zijn zaakwaarnemer Henk van Ginkel en PSV-directeur Marcel Brands bevestigd aan Voetbal International. Brands liet weten dat Rubin Kazan Matavz (foto) in eerste instantie wilde huren. PSV heeft daar nee tegen gezegd, maar mogelijk volgt er nog een tweede voorstel. Afgelopen zomer wees de huidige nummer zeven de Eredivisie de interesse van Málaga al van de hand.

Matavz herstelt momenteel van een knieblessure, die hem al sinds november aan de kant houdt. Tot dat moment startte de 25-jarige Sloveen in de Eredivisie zeven keer in de basis en scoorde hij twee keer. Sinds Matavz in 2011 voor ruim vijf miljoen euro overkwam van FC Groningen maakte hij in totaal 24 Eredivisiegoals. In overige competities scoorde hij nog eens twintig keer.

Rubin Kazan ziet in Matavz de potentiële opvolger van José Salomon Rondón. De Venezolaanse spits vertrok afgelopen vrijdag voor liefst achttien miljoen euro naar Zenit Sint-Petersburg. Die club was er in 2010 nog verantwoordelijk voor dat Danko Lazovic buiten de Europese transferwindow om de deur in het Philips Stadion achter zich dicht trok.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.