Ronaldinho vertrekt al na negen potjes bij Fluminense

Reacties

Ronaldinho is na twee maanden alweer vertrokken bij zijn Braziliaanse werkgever. De voormalige Wereldvoetballer van het Jaar liet zijn contract met Fluminense in goed overleg ontbinden.

Ronaldinho vertrekt al na negen potjes bij Fluminense

Ronaldo de Assís Moreira, inmiddels 35 jaar, vertrok eerder dit jaar al bij het Mexicaanse Querétaro FC. Niet alleen sportief (negen officiële duels, geen doelpunten), maar ook in commercieel opzicht was de komst van Ronaldinho naar Fluminense geen succes. De verkoop van wedstrijdkaartjes en fanartikelen leverde niet de gewenste resultaten op, staat in een statement op de clubsite te lezen.

Ronaldinho, 97-voudig international van Brazilie, lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over zijn carrière, want een paar maanden geleden stonden de clubs nog voor de wereldkampioen van 2002 in de rij. De voorzitter van Antalyaspor stelde zelfs al een akkoord te hebben met de ex-speler van Paris Saint-Germain, Barcelona en AC Milan.

De baltovenaar begon zijn rijke loopbaan in 1998 bij Grêmio, de club uit zijn geboorteplaats Porto Alegre, alvorens hij in Europa furore maakte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.