Rodgers: 'Terecht of niet, Mario moet kritiek accepteren'

Reacties

Brendan Rodgers heeft een goed gesprek gehad met Mario Balotelli, maar de Liverpool-manager wil niet zeggen of en welke sancties hij de Italiaanse spits heeft opgelegd.

Rodgers: 'Terecht of niet, Mario moet kritiek accepteren'

Balotelli (foto, rechts) ligt al een tijdje onder vuur bij zijn eigen supporters omdat hij maar niet weet te scoren, en zijn imago werd er deze week niet beter op. Hij besloot om tijdens het Champions League-treffen met Real Madrid al tijdens de rust shirts te ruilen met tegenstander Pepe. Dat stuitte de fans, gezien de 0-3 tussenstand, tegen de borst. Balotelli werd in de pauze overigens gewisseld.

'Het spreekt voor zich dat eventuele straffen binnenskamers blijven', liet Rodgers (foto, links) op een persconferentie weten. 'Maar het is simpel: ik heb een goed gesprek gehad met Mario over de cultuur in Engeland en de club Liverpool in het bijzonder. Dat is alles, streep eronder', probeerde de Noord-Ier de zaak af te doen. De aanwezige journalisten wilden het echter nog wel even over de Italiaan hebben.

'Wat is dit, de Mario Balotelli-persconferentie? Als doelpunten uitblijven en het team niet goed speelt, dan komt er altijd kritiek', ging Rodgers verder. 'Of dat nou terecht is of niet: het is onderdeel van het spel en dat moet je dan maar accepteren. Die jongen doet oprecht zijn best. Hoe zijn situatie er op de lange termijn uitziet? Dat wachten we af. Nogmaals: hij doet z'n best, meer kan ik niet verlangen. We zullen zien of dat uiteindelijk goed genoeg blijkt te zijn, niet alleen voor Mario.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.