VI Live: blik terug op deze Champions League-avond

Reacties

Om tijdens Champions League-avonden op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen is er VI Live, waarin alle poules op de voet gevolgd worden.

VI Live: blik terug op deze Champions League-avond

VI Live is nu gesloten. Blik terug op de mooie Champions League-avond.

22.37 uur: EINDSTANDEN CHAMPIONS LEAGUE
Atlético Madrid - Malmö FF 5-0
Olympiakos Piraeus - Juventus 1-0
Ludogorets - FC Basel 1-0
Liverpool - Real Madrid 0-3
AS Monaco - Benfica 0-0
Bayer Leverkusen - Zenit Sint-Petersburg 2-0
Galatasaray - Borussia Dortmund 0-4
 Anderlecht - Arsenal 1-2

22.36 uur: GOAL LUDOGORETS! 1-0
Yordan Minev bepaalt in de slotfase de wedstrijd tegen FC Basel.

22.35 uur: RUIME ZEGE ATLÉTICO
Diego Godín em Alessio Cerci voeren de score op naar 5-0!

22.29 uur: WAT EEN DRAMA VOOR ANDERLECHT! 1-2
Een minuut later is het weer raak, dit keer via Lukas Podolski. Wat is dit zuur voor de Belgen. Misschien toch het geluk van de jarige Arsenal-manager Wenger dat Anderlecht parten speelt.

22.28 uur: ARSENAL OP GELIJKE HOOGTE
En weer lukt het Anderlecht niet! Een minuut voor tijd schiet Kieran Gibbs de gelijkmaker binnen namens Arsenal: 1-1.

22.26 uur: DORTMUND HAALT UIT! 0-4
Invaller Adrián Ramos doet er nog een schepje bovenop en zet de marge op vier. Een pijnlijke avond voor Galatasaray.

22.23 uur: MISIDJAN IN DE PLOEG
Virgil Misidjan mag de wedstrijd tegen FC Basel volmaken. De aanvaller van Ludogorets mag ruim tien minuten meespelen in de hoop alsnog drie punten te pakken in Sofia. De stand op dit moment is 0-0.

22.17 uur: RONALDO NAAR DE KANT
De jacht van Cristiano Ronaldo op het CL-record van Raúl is voorlopig stilgelegd. De Portugees wordt op Anfield vervangen door Sami Khedira.

22.13 uur: STUNT IN BRUSSEL! 1-0
Anderlecht opent twintig minuten voor tijd de score tegen Arsenal! Gaan de Belgen stunten tegen de Engelse topclub? Namens de thuisploeg is Andy Najar verantwoordelijk voor de treffer.

22.10 uur: AFELLAY IN DE PLOEG
Ibrahim Afellay komt voor de moegestreden Kostantinos Mitroglou. De Nederlander mag de laatste twintig minuten volmaken tegen Juventus. Olympiakos leidt met 1-0.

22.07 uur: ATLÉTICO MADRID LOOPT SNEL UIT! 3-0
Na de 2-0 van Mario Mandzukic schiet Antoine Griezmann kort daarna de derde van de avond binnen. Malmö FF hield voor de rust knap stand, maar wordt nu eenvoudig opzij gezet.

22.05 uur: BAYER LEVERKUSEN MAAKT HET DIRECT AF: 0-2
Kyriakos Papadopoulos laat zich direct gelden. Drie minuten na zijn entree zet de Griek de marge op twee. Na een saaie eerste helft maakt Bayer Leverkusen er na de rust wel een wedstrijd van tegen Zenit Sint-Petersburg.

22.00 uur: GOAL BAYER LEVERKUSEN: 1-0
Met een heerlijke knal opent Giulio Donati na een uur de score tegen Zenit Sint-Petersburg. Eindelijk gebeurt er iets in Leverkusen.

21.52 uur: ATLÉTICO MADRID SCOORT! 1-0
De ban is gebroken in Madrid. Na een fraaie pass van Arda Turan schiet Koke de bal binnen tegen het stugge Malmö FF.

21.49 uur: BALOTELLI ERUIT
Manager Brendan Rodgers grijpt in en wisselt Adam Lallana voor Mario Balotelli. Schrale troost voor Balotelli: hij heeft vlak na de eerste helft al van shirtje gewisseld met Pepe. Die heeft-ie vast binnen....

21.34 uur: RUSTSTANDEN CHAMPIONS LEAGUE
Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti gaat met een 3-0 voorsprong op Liverpool rusten, Dat deed hij eerder al eens in dienst van AC Milan. Toen kantelde de wedstrijd na de rust. In de Champions League-finale kwamen The Reds terug en wonnen ze na het nemen van strafschoppen.

Atlético Madrid - Malmö FF 0-0
Olympiakos Piraeus - Juventus 1-0
Ludogorets - FC Basel 0-0
Liverpool - Real Madrid 0-3
AS Monaco - Benfica 0-0
Bayer Leverkusen - Zenit Sint-Petersburg 0-0
Galatasaray - Borussia Dortmund 0-3
Anderlecht – Arsenal 0-0

21.29 uur: DORTMUND LOOPT UIT
Galatasaray krijgt een pak slaag van Borussia Dortmund. Met een schitterende uithaal zet Marco Reus de 0-3 op het scorebord.

21.26 uur: PIJNLIJKE TIK VOOR LIVERPOOL!
Nummer drie zit erin, het is nu defenitief over voor de thuisploeg. En dat voor de rust al! Uit de hoekschop kopt Real Madrid-aanvaller Karim Benzema zijn tweede van de avond binnen.

21.21 uur: GOAL OLYMPIAKOS
Olympiakos Piraeus leidt met 1-0 tegen Juventus na een fraaie aanval! Eindstation van de vlotlopende actie is Pajtim Kasami.

21.11 uur: BENZEMA KNIKT BINNEN: 0-2
De wedstrijd lijkt al vroeg beslist. Op aangeven van Toni Kroos kopt Karim Benzema knap tegendraads binnen.

21.10 uur: GELE KAART SNEIJDER
De frustraties lopen hoog op bij Wesley Sneijder. De kleine spelmaker van Galatasaray reageert fel richting scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz en incasseert een gele kaart.

21.08 uur: EERSTE KANS, DIRECT RAAK! 0-1 RONALDO
Liverpool speelt beter, maar Real Madrid opent de score. Wie anders dan Cristiano Ronaldo! De Portugees wordt op fabuleuze wijze aangespeeld door James Rodríguez en schiet raak. Het record van Raúl komt nu wel heel dichtbij.

21.06 uur: FC BASEL VERDER MET TIEN
Serey Die mag inrukken na een aanslag op de enkel van Cosmin Moti.

PROBLEMEN VOOR SNEIJDER EN CO! 0-2
Galatasaray kijkt na ruim een kwartier al tegen een 2-0 achterstand aan. Na slecht verdedigend werk van Aurélien Chedjou is het voor Pierre-Emerick Aubameyang een koud kunstje.

21.00 uur: CASILLAS NAAST XAVI
Iker Casillas speelt tegen Liverpool zijn 143ste Champions League-duel namens Real Madrid, evenveel als Barcelona-middenvelder Xavi. De Spanjaarden speelden de meeste wedstrijden in het kampioenenbal.

20.55 uur: LIVERPOOL START AANVALLEND
Liverpool laat er geen gras over groeien en grijpt Real Madrid direct bij de strot. Grote kansen blijven vooralsnog uit, maar de Madrilenen hebben het lastig op Anfield.

20.52 uur: GOAL BORUSSIA DORTMUND! 0-1
Het eerste doelpunt van de avond valt in Istanbul. Op aangeven van Marco Reus opent Pierre-Emerick Aubameyang de score tegen Galatasaray.

20.45 uur: AFTRAP CHAMPIONS LEAGUE
Atlético Madrid - Malmö FF
Olympiakos Piraeus - Juventus
Ludogorets - FC Basel
Liverpool - Real Madrid
AS Monaco - Benfica
Bayer Leverkusen - Zenit Sint-Petersburg
Galatasaray - Borussia Dortmund
Anderlecht – Arsenal

20.41 uur: KIPPENVEL!!
You'll never walk alone klinkt op Anfield zoals het nergens anders klinkt, waanzinnig! De sfeer zit er in ieder geval goed in voorafgaand aan het Champions League-duel tussen Liverpool en Real Madrid.

20.30 uur: REAL MADRID GAAT VOOR UNIEKE ZEGE OP ANFIELD

20.19 uur: ONDERTUSSEN IN RIJEKA
Feyenoord bereidt zich voor op de Europa League-wedstrijd van donderdagavond tegen HNK Rijeka.

20.17 uur: RONALDO JAAGT OP RAÚL
De sterspeler van Real Madrid staat, net als zijn eeuwige rivaal Lionel Messi, op 69 Champions League-treffers. Twee minder dan Raúl, de voormalige aanvalsleider van De Koninklijke. Zet de Portugees vandaag al de eerste stappen naar de eerste plaats? Barcelona-aanvaller Messi kwam dinsdagavond op gelijke hoogte met Ronaldo. Bekijk hier het doelpunt van de Argentijn.

20.10 uur: SNEIJDER IN VORM
Als Wesley Sneijder de goede vorm van afgelopen weekend doortrekt tegen Borussia Dortmund, kan het wel eens een mooie avond worden voor Galatasaray. Bekijk hier de fraaie treffers van de Oranje-international tegen aartsrivaal Fenerbahçe.

20.00 uur: NEDERLANDERS IN ACTIE
Één landgenoot komt woensdagavond sowieso in actie in de Champions League. Wesley Sneijder start bij Galatasaray. Ibrahim Afellay (Olympiakos), Maarten Stekelenburg (AS Monaco) en Virgil Misidjan (Ludogorets) beginnen op de bank, terwijl Bram Nuytinck (Anderlecht)en Ola John (Benfica) vanaf de tribune moeten toekijken.

19.57 uur: ARSENAL MET MARTINEZ, NUYTINCK ONTBREEKT
Anderlecht neemt het woensdagavond tegen Arsenal op zonder Bram Nuytinck. Bij de Londenaren ontbreken de nodige spelers, waardoor derde-doelman Damian Martinez plaatsneemt onder de lat. Op de bank zit jeugdkeeper Ryan Huddart (17). Hieronder de opstellingen.

Anderlecht: Proto; Vanden Borre, Mbemba, Deschacht, Najar; Tielemans, Defour; Acheampong, Praet, Conte; Cyriac.
Arsenal: Martinez; Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs; Flamini; Sanchez, Wilshere, Ramsey, Cazorla; Welbeck.

19.50 UUR: AFELLAY RESERVE TEGEN JUVE
Ibrahim Afellay begint de derde groepswedstrijd van de Champions League op de bank tegen Juventus. Een spannend duel aangezien alle ploegen in Groep A (Olympiakos, Juventus, Malmö en Atlético Madrid) drie punten hebben na twee duels. Hieronder de opstellingen.
Olympiakos Piraeus: Roberto; Elabdellaoui, Botia, Abidal, Masuaku; Milivojevic, Maniatis, Ndinga, Kasami; Domínguez ; Mitroglou.
Juventus: Buffo; Ogbonna, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Morata, Tévez.

19.45 uur: PROGRAMMA CHAMPIONS LEAGUE
De tweede speeldag van de derde speelronde van de Champions League gaat over een uur van start! Het programma liegt er niet om. VI volgt de verrichtingen op de voet.
Groep A:
Atlético Madrid - Malmö FF
Olympiakos Piraeus - Juventus
Groep B:
Ludogorets - FC Basel
Liverpool - Real Madrid
Groep C:
AS Monaco - Benfica
Bayer Leverkusen - Zenit Sint-Petersburg
Groep D:
Galatasaray - Borussia Dortmund
Anderlecht - Arsenal

19.39 uur: REAL MADRID TREFT ANGSTGEGNER
Real Madrid gaat bij Liverpool zijn honderdste uitduel in de Champions League spelen (W39, G25, V35). De titelhouder heeft slechte herinneringen aan het laatste bezoek op Anfield. The Reds (met Kuijt en Babel in de basis) speelden in 2008/09 in de zestiende finale van het miljoenenbal Madrid met 4-0 van de mat, de grootste Europese nederlaag van de Koninklijke in 25 jaar.

19.30 uur: JARIGE WENGER VIERT VERJAARDAG NIET
Arsenal-manager Arsène Wenger neemt het op de dag van zijn verjaardag op tegen Anderlecht. In Brussel zet de 65-jarige oefenmeester in op de tweede CL-zege van dit seizoen.

19.27 uur: SNEIJDER START IN ISTANBUL
Wesley Sneijder start in de basis bij Galatasaray. De spelmaker van de Turken neemt het in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. Hierbij de 22 namen.

Galatasaray: Muslera; Tarik, Chedjou, Semih, Telles; Melo, Hamit; Selçuk, Sneijder, Pandev; Burak.
Borussia Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Hummels, Subotic, Sokratis; Kehl, Bender; Mkhitaryan, Kagawa, Reus; Aubameyang.

19.23 uur: REAL MADRID MET TWEE SPITSEN
Real Madrid start het duel op bezoek bij Liverpool met twee spitsen, terwijl de Madrilenen doorgaans met een driemansvoorhoede spelen. Trainer Carlo Ancelotti kiest voor Cristiano Ronaldo en Karim Benzema voorin, gesteund door James Rodríguez en Isco. In Liverpool ontbreekt de geblesseerde Gareth Bale. Bij Liverpool start Mario Balotelli in de punt van de aanval.

Liverpool: Mignolet; Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno; Sterling, Henderson, Gerrard, Allen, Coutinho; Balotelli.
Real Madrid
: Casillas; Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo: James, Modric, Kroos, Isco; Ronaldo, Benzema.

19.16 uur: GOED VOORTEKEN VOOR AFELLAY
Juventus, dat geen zege boekte in zijn laatste vijf uitduels in de Champions League, krijgt een heet avondje voorgeschoteld bij Olympiakos. De Grieken wonnen vorig seizoen thuis van Benfica en Anderlecht en ook Manchester United werd in het Karaiskaki-stadion verslagen. Dit seizoen ging de finalist van vorig jaar, Atlético Madrid, met een 3-2 nederlaag naar huis.

19.15 uur: CHAMPIONS LEAGUE
Het blijft een heerlijke tune! Om alvast in de sfeer te komen voor een mooie voetbalavond.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.