Rodgers: 'Een fout van Touré, maar ik verwijt hem niets'

Reacties

Brendan Rodgers neemt Kolo Touré niets kwalijk. De centrale verdediger van Liverpool maakte een kostbare fout tijdens het competitieduel met West Bromwich Albion (1-1), maar krijgt desondanks de steun van zijn manager.

Rodgers: 'Een fout van Touré, maar ik verwijt hem niets'

In de 67ste minuut speelde de Ivoriaanse verdediger nonchalant de bal breed en hiervan profiteerde Victor Anichebe optimaal. De Nigeriaanse aanvaller pikte de bal op en haalde doeltreffend uit. Na deze gelijkmaker kon Liverpool geen tweede doelpunt meer forceren.

'Het was ongelukkig', zegt Rodgers na afloop. 'Kolo Touré maakte inderdaad een fout, maar ik verwijt hem niets. Hij doet het uitstekend sinds zijn komst. Hopelijk is dit aan het einde van het seizoen een gewonnen punt in plaats van twee verloren punten.'

Hoewel Touré opzichtig in de fout ging, geeft Rodgers de schuld niet alleen aan de Ivoriaan. 'Hij had de bal helemaal niet moeten krijgen', laat de Noord-Ier weten. Door het gelijkspel dreigt Liverpool, dat vierde staat, de aansluiting te verliezen met de Engelse top. De achterstand op Arsenal en Manchester City (een wedstrijd minder) bedraagt respectievelijk acht en zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.