Robben wilde vriend Badstuber helpen: 'Maar was te laat'

Reacties

Arjen Robben heeft woensdag tevergeefs getracht om de terugkeer van Holger Badstuber in München niet te laten uitlopen op een anticlimax. De aanvaller kwam te laat.

Robben wilde vriend Badstuber helpen: 'Maar was te laat'

In de eerste helft had Bayern München de bekerklus tegen Schalke 04 al geklaard met treffers van Robert Lewandowski (2) en Thiago Alcántara. Maar gas terugnemen was wat Robben betreft niet aan de orde, al bleek dat toch het geval.

'In de rust hebben we gezegd dat we verder moesten gaan, omdat het de kwartfinale is', zei Robben na de 3-0 zege op Schalke 04. 'Ze zouden misschien nog alles geven om een snelle goal te maken. Maar dan merk je toch dat het tempo eruit gaat. Dat is ook normaal, we hebben een vol programma.'

Robben zag tot zijn ongenoegen dat het duel voor Badstuber in het laatste kwartier een anticlimax werd. De verdediger, die in de winterstop door Bayern aan Schalke 04 werd verhuurd, kreeg in een tijdsbestek van vier minuten twee gele kaarten.

'Ik was te laat. Ik heb de scheidsrechter nog gevraagd: ''Moet je werkelijk een gele kaart geven?''. Ogenschijnlijk was het te veel van het goede. Ik vind het echt jammer voor hem, omdat hij dit in eigen stadion niet verdient. Hij is een goede vriend van mij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.