Robben verschijnt niet op trainingsveld Bayern München

Reacties

Anderhalve week voor de Duitse bekerfinale tegen Borussia Dortmund lijkt het voor Arjen Robben een lastig verhaal te worden de laatste wedstrijd van het seizoen van Bayern München nog te halen.

Robben verschijnt niet op trainingsveld Bayern München

De met een bovenbeenblessure kampende Robben sprak onlangs voorzichtig de hoop uit minuten te kunnen maken in de eindstrijd in Berlijn op 21 mei. Woensdag bleef de 32-jarige aanvaller net als de van een ribblessure herstellende Xabi Alonso echter binnen. Ruim twee maanden na zijn laatste optreden tegen Dortmund is het einde van zijn revalidatietraject daarom nog niet in zicht.

Robben gaf in aanloop naar de halve finale tegen Atlético Madrid nog aan daar ontzettend van te balen. 'Het is waardeloos. Ik ben er goed klaar mee, met alles. Ik mag niet vloeken, maar het is wel een klotejaar eigenlijk. Mijn herstelperiode verliep goed, maar toen kreeg ik een kleine terugslag.' Zijn teller blijft voorlopig steken op 22 officiële duels, waarin hij zeven keer scoorde.

De aanvoerder van het Nederlands elftal sprak vorige week in aanloop naar de return tegen Atlético al openlijk zijn twijfels uit over de haalbaarheid van de finale om de DFB-Pokal. 'Het is maar de vraag of ik aan het einde nog een rol kan spelen. Het is nog niet de tijd om dingen helemaal uit te sluiten. Ik moet me nu focussen op de bekerfinale, al weet ik niet of dat realistisch is.'

Bayern verscheen woensdag na drie vrije dagen weer op het trainingsveld. Behalve Alonso en Robben trainde ook Holger Badstuber nog apart van de groep. Arturo Vidal, die tijdens het kampioensduel bij FC Ingolstadt 04 nog ontbrak wegens griep, voegde zich wel weer bij de selectie van coach Pep Guardiola voor de laatste competitiewedstrijd tegen Hannover 96.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.