Robben: 'Rentree dit seizoen zou super zijn'

Reacties

Arjen Robben zou graag nog dit seizoen in actie komen. Maar de aanvaller van Bayern München beseft dat dat waarschijnlijk een lastig verhaal gaat worden.

Robben: 'Rentree dit seizoen zou super zijn'

Vrijdag kwamen tegenstrijdige berichten naar buiten over het herstel van Robben, voor wie al dan niet het seizoen al ten einde zou zijn vanwege een hardnekkige bovenbeenblessure. Een dag later bracht de aanvaller zelf meer duidelijkheid.

'Het gaat nog niet als ik had gewenst', zei Robben zaterdag op het clubkanaal van Bayern over zijn herstel. 'Maar ik blijf eraan werken om dit seizoen nog een rol te spelen. Ik weet niet of we daarin slagen. Als het wel lukt, zou het super zijn.'

Robben kreeg begin maart te maken met de spierproblemen, die groter bleken te zijn dan aanvankelijk was ingeschat. Bayern heeft nog zeker tot de Duitse bekerfinale tegen Borussia Dortmund op 21 mei wedstrijden op het programma staan. Als in de halve finale wordt afgerekend met Atlético Madrid, is een week later de eindstrijd van de Champions League het sluitstuk van het seizoen. Het eerste duel eindigde in een 1-0 nederlaag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.